top of page

OVER ONS

Wij zijn Illusoir theaterproducties en ons doel is om mensen niet alleen te laten proeven van wat theater en musical is, maar hen een professionele ondersteuning te geven om hun talenten te ontdekken en te laten groeien!

Onder de noemer #MUSICALLIFE hebben wij ons educatief luik uitgewerkt:

De ZOMERKAMPEN  organiseren wij op diverse plaatsen in Vlaanderen. Hiermee ontstond de vzw in 2011 om op een toegankelijke manier, kinderen het plezier van theater en musical te laten ontdekken. Dit zonder dat er ervaring nodig was. Dit doen we nog steeds met evenveel plezier en vreugde, en we zijn blij dat we hierin elk jaar mogen groeien, ondertussen zitten we op 8 locaties, waar we telkens ook een kleuterkamp organiseren.  

De MUSICAL ACADEMY is een musical lessenreeks, dit voor iedereen vanaf 7 jaar.

We focussen op techniek, en het ontwikkelen van de verschillende competenties bij de deelnemers.

Vanaf het komende seizoen zal dit in een vernieuwd jasje zitten. 

 

De MUSICALCOMPAGNIE is een creatie plek, waar we toewerken naar een voorstelling. We werken aan vast materiaal en brengen deze musical op het einde van de paasvakantie in een echt theater. In de musicalcompagnie proberen we de deelnemers creatief aan de slag te laten gaan, en samen met ons de rol en het stuk vorm te geven. 
We duiken samen intensief in de rol en het stuk. 

Ook hebben wij: 

Onze schoolvoorstellingen hiermee maken wij voornamelijk kinder - en jeugd (muziek)theater. We maken voorstellingen met een sterk verhaal, die op een leuke manier toch educatief zijn. 

 

Een combi van bovenstaande gieten we ook in  WORKSHOPS/PROJECTWEKEN die we brengen naar scholen, organisaties, om op deze manier onze passie en liefde voor het vak wijd te verspreiden.

 

Dit alles doen wij uiteraard niet alleen, wij omringen ons met een professioneel team, waar wij al ons vertrouwen in stellen. 

bottom of page