top of page
SAMUEL_edited.png

Samuël Anastasi

Artistiek leider vzw illusoir/ Regie en dramalessen #Musicallife

Samuël is afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg met als specialisatie musicaltheater. Hij volgde buiten zijn reguliere opleiding de acteurstraining Meisner Acteertechniek bij Paul Dekker Acteerstudio Den Bosch.
 

Je kan hem kennen van het programma ‘De Regel van 3S’ waarin hij Dries speelt, of misschien als Martijn uit ‘Familie’. 
Samuël was eerder te zien in de musical ‘De Producers’ bij Mark Vijn theaterproducties, ‘Domino, de musical’ bij Vmma, als hoofdlakei Coco in ‘Doornroosje’ en lakei in de sprookjesmusical ‘Assepoester’. Ook had hij de hoofdrol in het dinnertheaterstuk ‘Lost in space’ bij Inspiration Point.

Verder was hij te zien als Bobby in de musical ‘Cabaret’ bij Théâtre Le Public, ‘We liefden nog lang’ van Illusoir Theaterproducties, ‘Next To Normal’ van Promitheus en ‘Aladdin’ van Uitgezonderd Theaterproducties. Ook was hij understudy Arthur in de musical ‘Arthur en de strijd om Camelot’ bij Event-Team. 
In ‘Het prinselijke bal’, de muziekspecial van ‘Prinsessia, speelde hij de rol van prins Adelweireld bij ‘Studio 100’. 

Hij speelt ook de rol van Sam in 'I love rauwe mammoet' van Illusoir theaterproducties.

Op dit moment is hij te zien in 'Rent' (understudy Angel) van Deepbridge, en zal hij later dit jaar te zien zijn in ‘Pricilla, Queen of the desert.’

​ 

Hiernaast heeft hij freelance acteerwerk gecombineerd met lesgeven aan diverse opleidingen en heeft hij ook al enkele muzikale projecten mogen doen.

bottom of page