top of page
Musicallife_22_07_08_101616_Evy_Ottermans_IMG_8201.jpg

LAURE  VEN

Vaste zangdocent en productiemedewerker 

Laure Ven trok na haar middelbare studies naar de Kunsthumaniora van Antwerpen om er de vooropleiding Musical te volgen. In September 2016 starBe Laure haar Professionele Bacheloropleiding Musical aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel. Tijdens haar opleiding was ze te zien als ensemble in “Catch Me If You Can” en als Madeleine True in “The Wild Party”.

In Juni 2020 studeerde ze af.

In september 2018 was ze te zien in de herneming van Blood Brothers (InTeam). Najaar 2019 was ze te zien als Prinses Gertrude in de Theatertour van “Assepoester” (Deep Bridge). Ook in de franstalige versie “Cendrillon” speelde ze deze rol.
Kerst 2019 en 2020 was ze te zien als Backing Vocal in The Christmas Show en The Online Christmas Show (Deep Bridge).

Afgelopen najaar 2021 & 2022 was ze te zien in Robin Hood & Ik (Deep Bridge). Ze sprak ook de stem in van “Kennedy” in de ketnetreeks “Find Me In Paris”. Bij Uitgezonderd Educa_ef speelt ze in verscheidene educa_eve voorstelling.

Laure geeft al vele jaren les. Momenteel geeft ze zanglessen bij Studio Dansemble, is ze docent zang bij Illusoir en is ze docent musical en choreografe bij Musicalia. Tijdens vakanties is ze docent bij verschillende musicalstages van verschillende organisaties (Illusoir, Thearte, Jong Scala, Deep Bridge,..) Juni 2021 behaalde Laure eveneens haar Educatieve Bachelor Musical.

bottom of page